Terrasoverkappingen


i

Ruime collectie

De collectie terrasoverkappingen van Verano® bestaat uit vier unieke typen. De Iseo is eenvoudig en zeer prijsgunstig, de Garda is uitermate geschikt voor alle uitbreidingsopties, de Riva biedt extra luxe en dePurbeck heeft een aantrekkelijk Victoriaans design.

i

Maatwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden in afmetingen, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De terrasoverkappingen van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw terrasoverkapping precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® terrasoverkapping!

i

Luxe uitbreidingsopties

Terrasoverkappingen zijn uit te breiden met luxe opties: sfeervolle verlichting in uw terrasoverkapping, extra zonwering of glaswanden. Het is mogelijk om de Verano® Ritzscreen® toe te passen in uw terrasoverkapping voor een extra winddichte oplossing. Uw Verano® dealer kan u informeren over de verschillende uitbreidingsmogelijkheden, maar ook over de inmeet- en montagemogelijkheden voor uw terrasoverkapping.

i

Veiligheid voorop

De terrasoverkappingen van Verano® zijn allemaal voorzien van CE-markering. Met de CE-markering tonen wij aan dat de terrasoverkappingen voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Een terrasoverkapping zonder CE-markering brengt veiligheidsrisico’s met zich mee, het is belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt wanneer u een terrasoverkapping aan wilt schaffen. Profiteer van de CE-markering en geniet met een veilig gevoel!