serres-aluminium


i

Aluminium serres

Een serre brengt de natuur in huis en meer wooncomfort in de tuin! Nu kunt u een lang gekoesterde droom, het verbinden van woonkamer en tuin, in vervulling laten gaan. Een serre brengt meer leefruimte en zorgt het hele jaar voor optimaal licht. De serre is een lust voor het oog!

Serrebouw vereist een enorme precisie. Wij zijn speciaal door de fabriek opgeleid en zijn hierin zeer vakkundig. We zijn dan ook bij uitstek in staat u van de juiste informatie te voorzien, immers iedere situatie vraagt om een eigen oplossing.

Op maat

Onze serres zijn opgebouwd uit modules en worden voor uw woonsituatie op maat gemaakt. De fabrikant bouwt uw serre compleet op in de fabriek zodat alles goed kan worden gecontroleerd. Daarna wordt deze gedemonteerd en bij u thuis weer opgebouwd. Dat lijkt vanzelfsprekend maar is in de serrebouw uniek! Door deze productiemethode voorkomen wij dat tijdens het installeren bij u thuis problemen ontstaan.

Zelfreinigend glas

In de loop van de tijd heeft er een ware revolutie plaats gevonden op het gebied van glas. Glas is een belangrijk onderdeel van uw serre. Wij weten hier alles van en kunnen u geheel vrijblijvend hierover informeren. (weet u overigens dat er glas is dat u nooit meer hoeft schoon te maken: zelfreinigend glas “Activ”)

i

serre4

serre3

serre2

i
i