Horren / binnenzonwering


i

Horren

Voor de draai-/kiepramen hebben wij vier typen horren in het assortiment, te weten de inzethor, inzetrolhor, inzet plisséhor en de klemhor.

Ook leveren wij rolhor(deuren), vaste- en schuifhordeuren en plissé hordeuren.

Inzethorren

De inzethor is een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. De inzethor is speciaal gemaakt voor kunststof en houten draai-/kiepramen.
De inzethor wordt zonder boren of schoeven in het kozijn geplaatst. Door de dunne flens neemt de druk op het beslag nauwelijks toe. Tegen een geringe meerprijs zijn ook schuine of getoogde inzethorren leverbaar.

Inzetrolhorren

De inzetrolhor is gelijk aan een inzethor, met als bijzonderheid dat u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

i

Inzet plisséhorren

De inzet plisséhor is een inzethor waar geplisseerd gaas in verwerkt is. Ook met de inzet plisséhor heeft u de mogelijkheid heeft om de hor te openen en te sluiten zonder dat de hor verwijderd hoeft te worden.

Vaste raamhorren

De vaste raamhor is een hor welke op of in het kozijn gemonteerd kan worden voor naar binnen of naar buiten draaiende ramen. De bevestiging van de vaste raamhor geschied door middel van wervels of scharnieren met magneten.

Binnenzonwering/Raamdecoratie

Bent u op zoek naar mooie, modieuze zonwering, voor binnen of buiten? Knikarmschermen, markiezen of screen? Of binnenzonwering: prachtige raamdecoraties, rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen en moderne paneelgordijnen. De raamdecoratieproducten worden bevestigd zonder boren of schroeven!

Zie meer informatie en afbeeldingen op onze website www.dewaardzonwering.nl

Inzethor (kunststof)
Vaste hor (hout)
Inzetrolhor (kunststof)
Inzet plissé hor (kunststof)
Plissé hordeur (aluminium)
Splendid pliss
Day ’n Night
Latende