tuinschermen

Veiligheidssystemen van Gayko werken echt!

 

De veiligheidssystemen van Gayko werken echt! Maak het inbrekers daarom echt moeilijk en kies voor GAYKOSafeGA. Dit is een uniek veiligheidssysteem waarmee we vriend en vijand (het inbrekersgilde) hebben verrast. Het biedt bescherming tegen vernieling en geweld van buitenaf.

Inbraakwerende kozijnen testen!

Test zelf onze nieuwe inbraakwerende kozijnen en kom bij ons inbreken!   Inbrekers gaan niet op vakantie! Sinds een aantal weken signaleert de politie een verhoging van het aantal inbraken in de Kop van Noord-Holland. Vooral in de dorpskernen. De mogelijke oorzaak van deze stijging is de vakantieperiode en de slecht beveiligde deuren en ramen van de […]

Serie Occasio

 

Deze serie voordeuren heeft een uitstekende kwaliteit, optimale functionaliteit, aantrekkelijk design en een zeer goede warmte-isolatie tegen zeer betaalbare prijzen

Serie Disconta

 

In de Disconta serie deuren vindt u de perfecte synthese met optimale funcionaliteit , attractieve vormen en prijswaardigheid.

Serie Avantgarde

 

Het design staat in het middelpunt, het buitengewone accent verleent uw deur een onmiskenbaar karakter.

Serie Trend

 

Als u naar individuele mogelijkheden en een perfecte integratie in een moderne huisgevel zoekt, dan zijn deze deurmodellen zeker uw favorieten.

Serie Avantgarde

 

Het design staat in het middelpunt, het buitengewone accent verleent uw deur een onmiskenbaar karakter.


i

Unieke collectie

De collectie tuinschermen van Verano® is veelzijdig: schutting Martiniqueis veelzijdig en elegant, schutting Tarifa functioneert als een windscherm en schutting in één. Beide schuttingen zorgen voor een sfeervolle tuinafscheiding!

i

Alle voordelen

Een tuinscherm biedt naast beschutting ook privacy, zodat u in alle rust kunt genieten van het buitenseizoen. De verrassende collectie van Verano® maakt het mogelijk een persoonlijke tuinafscheiding te creëren, geheel afgestemd op uw wensen.

i

Speciaal op maat

Er zijn verschillende mogelijkheden voor uw tuinscherm, uw Verano® dealer kan u hierover adviseren. De tuinschermen van Verano® worden niet als doe-het-zelf pakket aangeboden, maar op maat gemaakt. Zo past uw tuinscherm precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt vijf jaar fabrieksgarantie op uw Verano® tuinscherm!

i

Prijzen tuinschermen

De prijs van uw nieuwe tuinscherm is afhankelijk van de afmetingen, eventuele aanvullende opties en de inmeet- en/of montageservice. Bezoek een erkend Verano® specialist bij u in de buurt en laat uw persoonlijke prijs berekenen. U kunt ook direct uw prijs berekenen in de webshop van een van onze partners!